Les zones altes de Barcelona registren la nevada més important de l’any

Es preveu que s’imposi el sol a partir de migdia. El vent serà el protagonista a partir de llavors, ja que bufarà amb força.

Aquest dimarts les zones altes de Barcelona s’han despertat emblanquinades, degut a què tota la nit ha estat nevant. I és que, segons ha comunicat la Guàrdia Urbana, es tracta de la nevada més important de l’any en aquestes zones. Entre les més afectades es troben el Tibidabo, Sarrià – Sant Gervasi i la part alta de l’Avinguda Diagonal. L’Ajuntament de Barcelona ha desactivat el Pla d’actuació d’emergència municipal per neu i gel en fase d’alerta.

Actualment, existeixen afectacions al servei d’autobús per presència de neu i gel en les línies 102, 111, 118 i 128, que es troben fora de servei, i les línies 130, 185 i 196, que es troben limitades en les zones Ronda de Dalt, Plaça Madrona i Bellesguard, respectivament.

Pel que fa a la circulació, actualment, totes les vies del terme municipal de Barcelona: BV-1417 (Ctra. Rabassada), BV-1462 (Ctra. Vallvidrera) i BV-1415 (Ctra. d’Horta a Cerdanyola),estan obertes al trànsit.

Es preveu que s’imposi el sol a partir de migdia. El vent serà el protagonista a partir de llavors, ja que bufarà amb força. Aquesta situació es mantindrà demà.