La vaga de taxis: fins divendres, 27 de juliol, sense serveis mínims

La vaga es produeix després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) suspengués cautelarment i de forma provisional la normativa de l’AMB, que regula les llicències de VTC.

La mobilitat a Barcelona ha quedat afectada per la vaga de taxis, la més llarga dels darrers anys: 48h de vaga així com manifestacions a la ciutat per manifestar el seu rebuig a les llicències VTC.

A diferencia d’altres jornades, en aquest cas no hi haurà serveis mínims, i per tant, els barcelonins i barcelonines, així com els turistes que aquests dies han vingut a Barcelona no podran fer ús d’aquest servei.

La vaga es produeix després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) suspengués cautelarment i de forma provisional la normativa de l’AMB, que regula les llicències de VTC, que utilitzen, per exemple, les empreses Uber o Cabify. Reclamen també la proporció d’1 llicència de VTC per 30 taxis a la ciutat.

Manifestació davant del TSJC

Durant el matí d’aquest dimarts, molts han estat els taxistes que s’han manifestat davant del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), ubicat al passeig de Lluís Companys, i han iniciat una marxa que ha arribat a la Delegació del Govern espanyol.

A la manifestació també s’hi ha sumat taxistes d’arreu del territori espanyol.