Talls a Montjuïc i a la Zona Franca per proves esportives

El dissabte 4 i el diumenge 5 de maig hi haurà alteracions en la mobilitat de la muntanya de Montjuïc i de la Zona Franca amb motiu de la IIa Copa Descens Barcelona, la 13a edició Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT i la Barcelona Roller Marathon. A més, a partir de divendres 3 de maig i arran del Saló de l’Automòbil es prohibirà l’estacionament en diferents vies de la muntanya de Montjuïc.

El dissabte 4 de maig les afectacions es concentraran a la muntanya de Montjuïc on tindrà lloc la IIa Copa Descens Barcelona i la 13a edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT.

La IIa Copa Descens Barcelona comportarà el tall de la carretera de Montjuïc entre el passeig dels Tarongers i l’avinguda de Josep Carner. El tall començarà a les 7.30 h del matí i s’allargarà fins a les 24 h per bé que s’obrirà un carril al trànsit a partir de les 22 h. A causa de la prova esportiva, s’invertirà el sentit de la circulació de l’avinguda del Castell.  Així mateix, la línia 150 i la ruta vermella del Bus Turístic modificaran per un dia el seu recorregut anul·lant-se també les parades de bus properes al circuit de la cursa. Així, el Bus Turístic es desviarà a l’alçada de la plaça Dante cap al passeig de Santa Madrona i al carrer Lleida fins arribar a l’avinguda Paral·lel i, posteriorment, a la plaça de les Drassanes. Per la seva banda, la línia 150 es desviarà a l’alçada de l’avinguda del Castell cap al carrer dels Tarongers en destinació a l’Estadi Olímpic a través del carrer Doctor Font i Quer i el passeig Olímpic. Després es dirigirà per l’avinguda de l’Estadi fins a la plaça Dante tot enllaçant allà amb el seu itinerari habitual.

Pel que fa al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de BTT, gran part del seu itinerari passa per la zona verda annexa a l’antic camp de beisbol del carrer Pierre de Coubertin. Tot i això, una part del circuit passa per aquest carrer. Per aquesta raó es produirà un tall parcial del carrer Pierre de Coubertin en el tram comprès entre els carrers dels Jocs del 92 i el passeig Olímpic entre les 8 i les 20 h.

A més a més, a partir de divendres 3 i fins el 24 de maig, amb motiu del Saló de l’Automòbil es prohibirà aparcar als carrers següents: avinguda Maria Cristina, avinguda Rius i  Taulet (entre avinguda Maria Cristina i carrer de la Guàrdia Urbana), a l’avinguda Ferrer i Guàrdia (entre avinguda Maria Cristina i carrer de Mèxic), plaça Carles Buïgas (costat Besòs) / pavelló d’Itàlia (banda muntanya del pavelló / zona de sorra), plaça Carles Buïgas (costat Llobregat) / vial pavelló Mies van Der Rohe (façana pavelló 7).

Per tant, si el dissabte heu de moure-us per la muntanya de Montjuïc, us recomanem fer-ho en transport públic, consultar el servei d’informació de Transports Metropolitans de Barcelona i tenir presents el mapa i els horaris de les afectacions.

L’endemà, diumenge 5 de maig, la Barcelona Roller Marathon comportarà talls a la circulació al polígon de la Zona Franca de 9.30 a 12.30 h. Concretament, es tallaran el carrer A, entre el carrer 1 i el 3, i el carrer 3, entre els carrers A i F, que és per on passa el circuit en forma d’ela de la competició.