Tall en el servei de TRAM entre les estacions de Glòries i Can Jaumandreu, a causa de les obres dels Túnels de la Plaça de les Glòries

L’afectació s’iniciarà el proper 27 de gener i durarà fins a finals d’abril de 2019. El dia 27, el tall serà més extens i abastarà des de Glòries fins a Sant Martí de Provençals. A partir del 28, l’afectació quedarà instaurada entre Glòries i Can Jaumandreu.

Les obres dels túnels de la Plaça de les Glòries provocaran afectacions sobre el servei de TRAM a causa dels treballs que s’estan executant en aquest àmbit de la ciutat. Així, el 27 de gener, dia en què es duran a terme els treballs per habilitar Can Jaumandreu com a terminal provisional, el pas del tramvia quedarà interromput entre Glòries i Sant Martí de Provençals, i a partir del 28 de gener i fins a finals d’abril, el tall quedarà instaurat entre Glòries i Can Jaumandreu.

Per tal de minimitzar les afectacions sobre els usuaris, l’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb l’Autoritat del Transport Metropolità i l’empresa TRAM, han treballat en l’elaboració i l’aplicació d’un Pla Alternatiu de Transport que permeti als usuaris del tramvia arribar a la seva destinació de la manera més fàcil i ràpida possible. El Pla inclou un servei de busos llançadora per cobrir el tram afectat.

Afectacions al tramvia
El tall de les vies de TRAM entre les parades de Glòries (Meridiana-sud) i Can Jaumandreu (Gran Via –Rambla del Poblenou) afectarà la circulació en ambdós sentits de les línies T5 i T6 de TRAM. La línia T4, que també dona servei a la parada de Glòries, no es veurà afectada i seguirà el seu trajecte entre Ciutadella|Vila Olímpica i l’Estació de Sant Adrià de la forma habitual.

D’aquesta manera, les línies T5 i T6 del TRAM no prestaran servei a les estacions de Glòries i La Farinera i l’estació de Can Jaumandreu es convertirà en estació terminal per als tramvies que han de canviar de sentit, i quze no podran continuar fins a Glòries. En dia feiner, el tall afectarà unes 4.900 usuaris del tramvia.