Societat Civil Catalana es manifesta per demanar “seny” i “unitat”

Els assistents denuncien un bloqueig institucional a Catalunya per les dificultats de formar govern dels partits independentistes.

Els carrers de Barcelona tornen a ser l’escenari d’una manifestació. Aquest diumenge el motiu ha estat demanar “seny” en la política catalana. Sota el lema “Ara més que mai, seny”, s’han concentrat polítics de PSC, PPC i Ciutadans, així com també altres personalitats com l’ex-primer ministre socialista francès, Manuel Valls o l’actriu Rosa Maria Sardà.

La concentració ha tingut el seu inici a les 12h. A l’Estació de França, on estava situat l’escenari, s’han fet els Parlaments. Societat Civil Catalana ha manifestat el seu rebuig a la situació política que s’està vivint a Catalunya i demanen un “Govern de tots” que “respecti la llei”. A més, també ha defensat la unió d’Espanya. Segons la Guàrdia Urbana hi han assistit unes 7.000 persones.

Durant tot el recorregut s’han pogut veure nombroses banderes espanyoles i senyeres. Els assistents han fet càntics a favor d’Espanya i Catalunya i la seva unitat. També han fet referència a Carles Puigdemont i al Rei, al crit de “Puigdemont a la presó” i “Visca el Rei”. També s’han pogut veure pancartes a favor de Guàrdia Civil i del rebuig al procés.

Una concentració similar estava convocada aquest diumenge a Madrid,  però Societat Civil Catalana ha decidit cancel·lar-la en l’últim moment, segons han manifestat, per motius meteorològics.