El segon violador de l’Eixample, detingut a La Llagosta, després d’una denuncia familiar

Va quedar en llibertat el 2013.

Alejandro Martínez Singul, el conegut com a ‘segon violador de l’Eixample’ ha estat denunciat aquest dissabte al vespre per un familiar seu a causa d’una greu baralla amb força amb la seva mare i germana en el domicili familiar ubicat a La LLagosta. Posteriorment, els agents dels Mossos d’Esquadra es van personar al domicili i es van trobar que el denunciat amenaçava amb autolesionar-se si l’arrestaven. Finalment, els Mossos d’Esquadra, el van detenir sense haver patit lesions. Segons fonts oficials, el motiu de l’arrest no té a veure amb seus els antecedents. Actualment, es troba a l’espera de passar a disposició judicial.

Violador reincident

Alejandro Martínez Singul va ser posat en llibertat el 2013, després d’haver complert tres anys per la seva última condemna: havia intentat abusar d’una nena de 12 anys. Durant aquells anys es va sotmetre a un procés de castració química.

Anteriorment, va ser condemnat a 65 anys de presó per deu violacions i quatre intents més a menors de entre 10 a 15 anys. En va complir 16, tal i com li corresponia segons l’antic Codi Penal. Lluny d’haver-se rehabilitat, va tornar a actuar. Els anys 2008 i 2010 va tornar a ser detingut per reincident.