Sants-Montjuïc completa la reurbanització de cinc carrers de l’entorn del Mercat de Sants

Sants-Montjuïc completa la reurbanització de cinc carrers de l’entorn del Mercat de Sants: els carrers de Sant Frederic, Casteràs i Càceres; el carrer de la Riera d’Escuder en el tram entre el carrer de Sants i Daoíz i Velarde, i el carrer dels Jocs Florals entre el carrer de Sants i Antoni de Capmany, al districte de Sants-Montjuïc. Les obres s’han emmarcat en la renovació dels carrers de l’entorn del mercat de Sants, que tenen la voluntat de pacificar els vials, donar prioritat al vianant i potenciar el caràcter comercial de la zona.

Els treballs han comptat amb una inversió de 2.473.464,45 euros. En tots els carrers, s’ha conformat una secció en plataforma única amb prioritat invertida, i s’ha seguit el mateix criteri i imatge que la resta de vies renovades de l’entorn del mercat. Així, l’eix Sant Frederic-Casteràs-Càceres ha esdevingut una plataforma que va des de Riera Blanca a Rambla Badal i des de Rambla Badal a Sant Medir.

Els treballs s’han aprofitat per col·locar nou arbrat, enllumenat amb tecnologia led, senyalització i mobiliari urbà, i s’han soterrat serveis que fins ara eren aeris i creuaven el carrer o circulaven paral·lels a façana. A més, les cantonades s’han deixat lliures d’elements urbans per facilitar el gir de vehicles de servei.