Sant Andreu comença la construcció d’un nou equipament poliesportiu

L’equipament, amb dues pistes de bàsquet, estarà situat a la cantonada de Passeig Torres i Bages amb Via Favència.

Les obres duraran quatre mesos i compten amb un pressupost de 479.693,80 euros.

El districte de Sant Andreu comptarà amb un nou equipament poliesportiu amb dues pistes de bàsquet. Les obres de construcció de les pistes cobertes, situades al carrer Torres i Bages amb Via Favència, tindran una durada de quatre mesos, de manera que estaran acabades a la primavera.

L’equipament comptarà amb les dues pistes de bàsquet, amb tancament de coberta no permanent, de manera que es pugui utilitzar independentment de la situació climatològica. També es construirà un edifici de vestuaris, amb despatx i magatzems, d’estructura lleugera. En total, tindrà una superfície construïda de 1.641 m2. El pressupost destinat al projecte és de 479.693,80€.

L’equipament serà ara per ara utilitzat majoritàriament per l’històric club de bàsquet Sant Joan de Mata, ja que el pavelló que utilitza ara serà enderrocat per poder fer l’ampliació de l’escola Ignasi Iglesias. A la vegada, també s’ha millorat el paviment de les pistes de bàsquet del carrer Lanzarote, que també són utilitzades pel mateix club.

La nova construcció permetrà afavorir la continuïtat i la relació entre Sant Andreu de Palomar i Trinitat Vella, de manera que es dinamitzi un espai entre els dos barris que fins ara era un solar sense ús. Seguint aquesta línia d’actuació, a la vegada que es construeixin les pistes bàsquet cobertes de Torres i Bages, es tirarà endavant el projecte executiu del nou pavelló esportiu previst en el planejament de les antigues Casernes de Sant Andreu, també en l’espai fronterer entre els dos barris.