Rescatada una noia per penjar-se d’una biga del terrat d’un edifici de 8 plantes per fer-se una foto

En el barri de l’Eixample.

Els Mossos d’Esquadra han informat avui del rescat d’una noia de 14 anys que es va penjar d’una biga que sobresortia d’un terrat d’un edifici de l’Eixample de vuit plantes d’alçada, mentre un company seu l’estava fotografiant.

Els fets van passar el passat dia 11 de març, quan la noia de 14 anys, s’havia assegut a la barana del terrat per penjar-se de la biga que sobresortia de l’edifici pensant que després podria retornar al terrat sense problemes però li van fallar les forces i va decidir lliscar fins a la cornisa de la façana. La nena es va espantar i va patir un atac de nervis en adonar-se que no podia retornar al terrat, que el seu amic no la podia ajudar i que es trobava en una situació d’extrem perill.

Agents de la Guàrdia Urbana van rebre l’avís de la Sala de Coordinació Operativa que els informava que hi havia una persona que estava a la cornisa exterior de la façana d’un edifici de vuit plantes. Quan els agents van arribar, van pujar fins al terrat per tal de rescatar la noia que es trobava molt nerviosa davant el risc que tenia de poder caure. Els agents la van agafar per les mans i la van rescatar pujant-la a pols, i portant-la fins a l’interior del terrat. Un equip del Sistema d’Emergències Mèdiques es va traslladar fins al lloc dels fets i la va atendre de ferides lleus als braços.

Els agents es van posar en contacte amb els familiars de la nena que en poca estona van arribar al lloc dels fets i se’n van endur la menor a casa seva.