Operatiu antidroga al Raval

Detinguts dos homes i identificats una quinzena de consumidors que en el moment de l’escorcoll es trobaven a l’interior del pis consumint substàncies estupefaents.

Agents de Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona han desmantellat aquesta tarda un punt de venda de drogues ubicat al carrer del Salvador del barri de Raval del districte de Ciutat Vella a Barcelona. L’operatiu antidroga s’ha iniciat aquesta tarda quan efectius dels dos cossos policials han accedit a l’immoble ocupat des d’on es traficava amb drogues. El dispositiu policial d’avui ha acabat amb un balanç de dos detinguts per tràfic de drogues, una quinzena de consumidors identificats que estaven consumint a l’interior del pis investigat, i la intervenció de diverses dosis de cocaïna i heroïna.

La investigació es va iniciar després de recopilar diverses informacions que apuntaven que hi havien un pis en el barri, a l’interior del qual hi havia persones que l’utilitzaven com a punt de venda de substàncies estupefaents.

El Grup de Salut Pública de la Unitat d’Investigació de Ciutat Vella, juntament amb la Guàrdia Urbana de Barcelona, van iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments durant dos mesos, durant els quals han pogut certificar que el pis investigat era un punt de venda de droga i que estava ocupat il·legalment per les persones que hi havitaven que es dedicaven al tràfic de substàncies estupefaents..

Aquesta tarda, efectius dels dos cossos policials han escorcollat, per ordre judicial, el domicili investigat i han intervingut diverses dossis de cocaïna, heroïna i estris per la seva elaboració i comercialització.