Els Mossos registren dos narcopisos al Gòtic

Durant  el  dispositiu  s’ha  detingut a dues persones.

Agents dels Mossos d’Esquadra han realitzat aquesta tarda registres a dos narcopisos, on es traficava en droga, en el barri del Gòtic de Barcelona. Els pisos están situats a la plaça dels Traginers i al carrer Hostal del Sol. El dispositiu ha finalitzat amb la detenció de dues persones com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública en l’àmbit del tràfic de substàncies estupefaents.

A l’interior dels pisos, que  s’ha comprovat que estaven habilitats pel consum i distribució de drogues, s’ha decomissat 9 grams de cocaïna, 250 euros i 2 balances de precisió. En el moment del registre hi havia més d’una dotzena de consumidors a l’interior dels locals.

La investigació  es  va  iniciar fa  diverses  setmanes arran  de  les  queixes  de  veïns  que manifestaven  que  hi  havien  dos  domicilis  en  el  barri,  que  certes  persones  feien  servir  com  a punts de venda de substàncies estupefaents. Agents dels Mossos d’Esquadra, juntament amb la Guàrdia Urbana de Barcelona de Ciutat Vella, van  iniciar  un  dispositiu  de  vigilàncies  i  seguiments  per  tal  de  poder  comprovar  i  recollir  el màxim d’indicis per certificar que s’estava cometent tràfic de drogues en aquests punts. Els cossos  de  seguretat mantindran les  accions  de  prevenció  i  dissuasió  amb patrulles uniformades a la zona.