Els Mossos investiguen la mort d’una dona i un home a Sants-Montjuïc

Es tracta d’un matrimoni d’edat avançada, veïns del barri de Sants-Montjuïc.

Agents de la Policia de la Generalitat-Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal de Barcelona investiguen la mort d’una dona i un home al seu domicili de Barcelona.

Pels volts de les 00:20 hores d’avui els Mossos han rebut un avís de la Guàrdia Urbana de Barcelona en què informaven de la trobada dels cossos sense vida d’una parella al seu domicili després que el servei de teleassistència fes comprovacions al domicili.

Els agents que es van desplaçar al lloc van poder comprovar que hi havia dues persones mortes al domicili, on hi havia signes de violència. Es tracta d’un matrimoni d’edat avançada veïns del barri de Sants-Montjuïc, la dona tenia 71 anys i l’home 81, tots dos de nacionalitat espanyola. Les últimes informacions apunten que es tractaria de violència masclista, l’home hauria matat a la dona a cops i després s’hauria suicidat.

Els mossos de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) s’han fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies dels fets. El Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Barcelona ha decretat el secret de les actuacions.