Els Mossos d’Esquadra detenen tres homes per violar una dona i gravar-ho en vídeo amb el mòbil

Els detinguts haurien fet fotografies i gravat imatges mentre agredien la dona, que es trobava en un estat de semi-inconsciència, a més de sostreure-li el telèfon mòbil.

La ràpida actuació policial i la col·laboració ciutadana van permetre la detenció quan un dels homes es trobava a l’interior del vehicle on van passar els fets  i dos d’ells a l’exterior.

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Eixample han detingut a Barcelona tres homes, de 33, 32 i 28 anys i de nacionalitat hondurenya, equatoriana i espanyola, per agredir sexualment una noia la matinada del dissabte 29 de febrer a l’interior d’un vehicle estacionat al carrer.

Els agents van ser requerits a quarts de 6 de la  matinada per un vianant que els va alertar que a l’interior d’un vehicle aparcat al carrer hi havia una dona que estava sent agredida sexualment per tres homes.

Ràpidament els agents es van desplaçar fins el lloc dels fets i van detenir els tres homes, dos d’ells es trobaven fora del vehicle i un a l’interior. La dona, que es trobava en un estat de semi-inconsciència, va ser traslladada a un centre hospitalari seguint el Protocol d’activació per delictes sexuals.  Posteriorment va denunciar els fets a la policia.

Segons la declaració del testimoni i a partir de les gestions realitzades pels investigadors, els detinguts haurien fet fotografies i gravat imatges mentre agredien sexualment la noia a la qual li haurien furtat el telèfon. Per aquest motiu se’ls imputa també el delicte de descobriment i revelació de secrets i delicte de furt.

Els detinguts han passat aquest matí a disposició judicial.