Mor un motorista en un accident de trànsit a Diagonal amb Ganduxer

Es tracta de la segona víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any a la ciutat; la primera circulant en moto.

Un motorista de 21 anys va patir un accident de moto ahir al matí. No se saben les causes, però el motorista va caure fortuitament a la confluència de l’Avinguda Diagonal amb el carrer de Ganduxer, al districte de Sarrià-Sant Gervasi. A conseqüència de la caiguda, el noi va ser  traslladat en estat crític a l’hospital per efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques, on finalment va morir al vespre.

Fins al lloc de l’accident s’hi van traslladat efectius de la Guàrdia Urbana. La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat del cos de policia barceloní es va fer càrrec de la investigació de l’accident. L’Ajuntament ha activat el Servei d’Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per donar suport psicològic als familiars de la víctima.

Aquesta és la segona víctima mortal en accident de trànsit en el que portem d’any a la ciutat; la primera circulant en moto.

L’any passat, a Barcelona, 7 de les 12 víctimes mortals que es van produir als carrers de la ciutat eren motoristes. Aquest és també el col·lectiu que registra més ferits greus entre els afectats per accident de trànsit a Barcelona, i un dels principals grups sobre els quals es treballa intensament per a la prevenció d’accidentalitat des de l’Ajuntament de Barcelona.