Mor una dona al ser atropellada per un cotxe Cabify

Fotografia: Élite Taxi

Durant la matinada d’aquest dissabte, a les 00:34 hores, una dona de 34 anys ha mort atropellada per un cotxe VTC, de l’empresa Cabify,  al carrer Aragó amb Casanova, al districte de l’Eixample. En el mateix atropellament, una altra vianant ha resultat ferida greu, i dues passatgeres i el conductor del vehicle han resultat ferits lleus.

Durant la matinada d’aquest dissabte, a les 00:34h, ha mort una dona de 34 anys al ser atropellada per un cotxe amb llicència VTC, operat per Cabify. En el mateix atropellament, una altra vianant ha resultat ferida greu, i dues passatgeres i el conductor del vehicle han resultar ferits lleus.

Segons fonts policials, el cotxe amb llicència VTC ha pujat a la vorera al carrer Aragó amb Casanova, al districte de l’Eixample, causant la mort d’una persona i ferides en altres dues. Fins el lloc de l’accident s’han traslladat efectius de la Guàrdia Urbana. La Unitat d’Investigació i Prevenció d’Accidentalitat del cos de policia barceloní s’ha fet càrrec de la investigació de l’accident.

En el que portem d’any, 3 vianants han mort atropellats a Barcelona. L’any passat 5 vianants van morir en accidents de trànsit a la ciutat.