Mesures preventives: es suspèn el transport escolar a tota Catalunya aquest dimecres

A més, com a mesura preventiva, el telèfon 061 es reforçarà per atendre les consultes de persones que tinguin dubtes sobre si han d’anar a urgències.

Emergències de Catalunya ha informat de la suspensió del transport escolar de forma generalitzada a Catalunya per demà dimecres degut a les nevades que estan havent durant el dia d’avui i les que es preveuen en les següents hores. A més, recomanen no substituir aquest transport pel vehicle privat. Molts centres educatius, tot i que estaran oberts per les famílies que ho necessitin, no tindran activitat lectiva.

Altres mesures preventives

Els centres de salut activaran un protocol de reprogramació de visites per les persones que no puguin desplaçar-s’hi demà. El telèfon 061 de salut es reforçarà per atendre les consultes de persones que tinguin dubtes sobre si han d’anar a urgències.

Entre avui i demà cal reduir els desplaçaments, dur cadenes al portaequipatges, saber-les posar i informar-se de situació viària.

Aquest és el mapa de risc de neu per aquesta tarda i nit. Es preveuen dificultats en la mobilitat des d’aquest vespre i durant el matí i migdia de demà, amb caràcter generalitzat a tot el territori de Catalunya: