La Meridiana estrena un nou pas de vianants a l’estació de Sant Andreu Arenal

El nou punt de creuament connecta l’estació ferroviària amb el parc de Can Dragó, i permet millorar la mobilitat dels vianants, augmentar la seguretat i facilitar la connectivitat entre els districtes de Sant Andreu i Nou Barris.

El nou pas de vianants de l’avinguda Meridiana que connecta l’estació ferroviària de Sant Andreu Arenal i el parc de Can Dragó ja està operatiu. Els districtes de Sant Andreu i Nou Barris han quedat units pel nou pas aquest cap de setmana.

Es tracta d’una de les mesures que s’estan desenvolupant a curt termini a l’avinguda per facilitar l’encreuament dels vianants, augmentar la seguretat i millorar la mobilitat i la connectivitat entre els barris. L’actuació sorgeix de la diagnosi inicial feta en el marc del procés de transformació de la Meridiana en un eix cívic i pacificat, i s’integraran en el projecte definitiu.

Els treballs per habilitar el pas de vianants van començar l’octubre passat. El dissabte passat, dia 10, es van fer els treballs d’aglomerat de l’àmbit, i van continuar la nit de dijous a divendres passat amb la senyalització horitzontal i posada en funcionament del semàfor. Des de divendres, doncs, els vianants ja poden utilitzar-lo per travessar d’una banda a l’altra de la Meridiana. L’actuació ha suposat una inversió de 360.609 euros (IVA inclòs).