Ingressa a presó l’autor de 31 robatoris a trasters de Sarrià-Sant Gervasi

El lladre accedia a aparcaments comunitaris i s’emportava bicicletes de gamma mitja-alta, valorades en total en uns 65.000 euros.

Agents dels Mossos d’Esquadra han detingut l’autor de 31 robatoris amb força a trasters, dos furts i una apropiació indeguda a Sarrià-Sant Gervasi. L’acusat, un home de 35 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, va cometre els robatoris entre els mesos de juny i desembre de 2017. La majoria d’ells es van cometre a l’interior d’aparcaments comunitaris de pisos de Sarrià-Sant Gervasi, bona part d’ells del barri de Tres Torres. El detingut ja ha ingressat a presó.

El lladre accedia a l’interior dels aparcaments comunitaris forçant la porta d’accés amb un tornavís, i altres vegades darrera dels vehicles en el moment d’entrar o sortir de l’aparcament. Un cop a dins buscava objectes de valor, especialment bicicletes de gamma mitja-alta i forçava els trasters utilitzant palanca. En total, va sostreure 25 bicicletes, entre altres objectes, valorades en uns 65.000 euros.

Diverses denuncies recollides sobre robatoris en trasters i aparcaments comunitaris de la zona van permetre investigar els fets fins a reconèixer i identificar el detingut, que apareixia en diverses imatges de càmeres de videovigilància dels aparcaments comunitaris.

L’autor dels robatoris va viatjar a Brasil amb la seva parella a principis de gener de 2018, però el mes de febrer va tornar a Barcelona per a realitzar una gestió personal. Va ser en aquell moment quan la Unitat d’Investigació el va detenir i li va atribuir els robatoris investigats.

El detingut, amb antecedents policials per altres delictes de robatoris, va passar a disposició judicial el 8 de febrer i ja ha ingressat a presó.