Identificat per l’ADN l’autor d’una agressió amb arma blanca a un aficionat del PSG

Vista aerea del estadio del FC Barcelona Camp Nou FOTO FERRAN SENDRA

Els fets van succeir el 10 de desembre de 2014, després del partit de la Lliga de Campions que jugaven Barça i Paris Saint-Germain.

Tres anys i dos mesos han hagut de passar per identificar el culpable, però els agents dels Mossos d’Esquadra no han defallit. En els darrers dies han pogut engarjolar l’autor d’una agressió amb arma blanca a un aficionat del París Saint-Germain, que es va produïr el dia 10 de desembre de 2014. La persona identificada és un home de nacionalitat espanyola, de 28 anys i amb antecedents policials. El detingut és a presó actualment per altres causes pendents.

Una minuciosa investigació ha permès resoldre aquesta agressió ocorreguda a les immediacions del Camp Nou després que acabés el partit que enfrontava el FC Barcelona i el París Saint-Germain. L’anàlisi de l’ADN trobat en l’arma blanca ha estat clau.

Els fets es remunten al 2014 quan després del partit de la Lliga de Campions va començar una baralla entre un grup d’unes 15 persones i un seguidor de l’equip parisenc que estaven en un bar de les rodalies de l’estadi. A l’exterior del local, la víctima va ser agredida amb arma blanca per l’esquena, fet que li va ocasionar una ferida i va haver de ser atès pels serveis mèdics que li van posar diversos punts de sutura.

El grup d’Homicidis de Barcelona es va fer càrrec de la investigació i va prendre declaració a les víctimes i testimonis. A més, van localitzar davant del bar una arma blanca amb restes de sang. La Policia Científica va analitzar les mostres i va detectar ADN de la víctima. També van trobar ADN de l’agressor i després de fer gestions policials van identificar l’autor, el qual ja és troba a presó per altres causes.