La Guàrdia Urbana intervé més de 7 kg d’estupefaents en una associació cannàbica a Ciutat Vella

Agents de la Guàrdia Urbana van entrar a una associació cannàbica al carrer de Cabres, 15, al districte de Ciutat Vella, i van intervenir 1,2kg de haixix, 6kg de marihuana, 24 magdalenes amb marihuana i 360 euros en efectiu.

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona han intervingut més de 7 kg d’estupefaents, 1,2kg de haixix i 6kg de marihuana, en una associació cannàbica a Ciutat Vella. Ha estat el resulta de l’escorcoll d’una associació cannàbica ubicada al carrer de Cabres, 15, al districte de Ciutat Vella. A més, els agents també van trobar 24 magdalenes amb marihuana i 360 euros en efectiu.

Amb l’actuació, que donava compliment a una ordre judicial del jutjat d’instrucció núm. 27 de Barcelona per presumpte delicte contra la salut pública i associació il·lícita, es van investigar 6 persones. El local ha quedat precintat per intervenció policial i per una ordre administrativa.

Aquesta actuació continua amb la vigilància intensiva que es porta a terme prioritàriament des del districte de Ciutat Vella, que realitza una ingent tasca d’inspecció i tancament de les associacions cannàbiques que actuen sense llicència al territori.

Fins al moment, durant tot aquest mandat s’ha actuat sobre 61 casos de cannàbiques il·legals. D’aquestes, 46 s’han precintat judicialment o administrativa o han tancat de manera voluntària gràcies a l’acció municipal, 7 estan en procés de precinte i en 8 casos s’està fent seguiment però no es detecta activitat.