La Guàrdia Urbana deté 6 persones que es dedicaven al robatori amb força en domicilis

La detenció s’ha produït quan les persones detingudes estaven carregant maletes amb objectes robats dins d’un vehicle amb la intenció de marxar cap a l’aeroport d’El Prat, per tal de traslladar-los a Geòrgia.

La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un total de 6 persones, que presumptament actuaven de forma coordinada, quan intentaven traslladar diferents objectes robats i/o furtats a l’aeroport d’El Prat per emportar-los a Geòrgia.

La tarda del passat divendres 31 d’agost, agents de la Unitat Territorial quan realitzaven tasques de prevenció pels barris del districte d’Horta-Guinardó van observar com sis persones estaven carregant maletes dins d’un vehicle amb matrícula francesa, el qual estava mal estacionat i les maletes envaïen la calçada

La patrulla va demanar obrir les maletes per fer una inspecció ocular a les presumptes propietàries, les quals van accedir. No obstant això, aquestes no van poder donar explicacions sobre el contingut de dubtosa procedència, com roba infantil marcada amb el nom o eines típiques per accedir a domicilis forçant el pany d’entrada (joc de claus “falses” i mestres, panys de pràctica, eines trepants, serres de metall,  broquetes polidores, etc.). Els agents van procedir a la identificació de les 6 persones.

Detenció dels sospitosos

Posteriorment, els agents van procedir a la detenció de les 6 persones per un presumpte delicte de robatori amb força i furt. Entre les pertinències robades es troben joies i rellotges femenins de marques conegudes, aparells electrònics (càmeres fotogràfiques i accessoris de fotografia, portàtils, consoles i més de 10 telèfons mòbils), roba amb etiquetes d’establiments comercials, roba etiquetada amb informació de persones amb nom i cognoms espanyols (per exemple de persones que se’n van de viatge o de colònies i etiqueten la roba per no perdre-la) i eines típiques per accedir a domicilis forçant el pany d’entrada (joc de claus “falses” i mestres, panys de pràctica, eines trepants, serres de metall,  broquetes polidores, etc.).