La Guàrdia Urbana desmantella un punt de venda de droga al barri Gòtic

Segons la investigació duta a terme per la Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana, els punt estava relacionat amb l’activitat de venda de droga vinculada amb l’oci nocturn del barri.

La Unitat d’Investigació de la Guàrdia Urbana ha aconseguit desmantellar un punt de venda de droga al carrer del Call, al barri Gòtic. Segons la investigació duta a terme per aquesta unitat, el pis estava en seguiment per la presència de venedors d’estupefaents a l’entorn de les zones d’oci nocturn del barri Gòtic però en l’actuació d’avui s’ha detectat que hi havia consumidors al seu interior.

L’actuació ha permès intervenir diverses quantitats de cocaïna, marihuana, haixix, 870 euros en efectiu i documentació vària. A més, ha suposat la detenció d’una persona per un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues. Finalment, altres dues persones són investigades i 10 han estat identificades.

Aquest operatiu està relacionat amb l’activitat policial que es fa als barris limítrofs del Raval per evitar que la pressió duta a terme en els darrers mesos en aquest barri pugui provocar que l’activitat de tràfic de drogues es desplaci a zones properes. El pis ha estat recuperat per la seva propietat.