FGC reforçarà el seu servei durant el Mobile World Congress

Enguany el Mobile World Congress se celebrarà a Barcelona del 26 de febrer al 1 de març.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya es prepara per donar servei als assistents de la tretzena edició del Mobile World Congress, que se celebrarà a Barcelona del 26 de febrer al 1 de març.

El servei del FGC, que connecta els recintes firals de Plaça Espanya i de Fira Gran Via a L’Hospitalet de Llobregat , acostuma a ser el més utilitzat en aquests dies, per aquest motiu han decidit reforçar-lo amb les següents mesures: incrementar les circulacions de trens a la línia L8 (Molí Nou Ciutat Cooperativa) en 30 circulacions diàries, doblar la capacitat de la resta de combois passant dels tres als sis cotxes, redissenyar la mobilitat en els vestíbuls de les estacions de Pl. Espanya i Europa | Fira per absorbir aquesta demanda i reforçar l’atenció al client amb més personal, senyalització, megafonia específica i xarxes socials.

Aquest dispositiu està enfocat a donar el millor servei possible per facilitar la mobilitat dels congressistes i dels clients habituals de la línia Llobregat-Anoia, dissenyat per mantenir la màxima capacitat als trens amb 8.000 persones/hora. Tenint en compte les previsions d’assistència de congressistes fetes per Fira de Barcelona i GSMA, amb l’operatiu de reforç s’intenta donar servei als màxims clients possibles garantint en tot moment la seguretat i el confort dels usuaris.

A més, FGC ha establert diferents plans de contingència a les estacions, coordinats amb Mossos d’Esquadra, GSMA i Fira Barcelona, que contemplen els diferents escenaris i actuacions necessàries per fer front a les diverses incidències de mobilitat i seguretat que puguin sorgir. En aquest sentit, el dispositiu a les estacions comptarà amb equips mixtos de personal propi d’FGC, dirigint les operacions, i d’efectius personals d’atenció als congressistes, dependents de la pròpia organització del GSMA.

Com en edicions anteriors, s’espera que siguin molts els congressistes que escullin FGC per fer el trajecte d’anada i tornada entre les estacions de Pl. Espanya i Europa | Fira. A l’última edició, la de 2017, el congrés va incrementar el moviment de viatgers entre les dues estacions en un 132% transportant 184.298 viatgers.