Dos nous apunyalaments al centre de Barcelona

Dos homes han estat apunyalats en 24h al centre de la ciutat.

Barcelona s’ha llevat aquest dimarts amb dos nous episodis de violència. Un home ha estat apunyalat al tòrax mentre estava a la zona de Pla de Palau, a les 5,30h de la matinada. La víctima està hospitalitzada a l’hospital i evoluciona favorablement. L’autor dels fets ja ha estat detingut.

Hores abans, a les 22,00h de la nit, un altre home rebia una punyalada, també al tórax, mentre estava al barri de Ciutat Vella. Els mossos d’esquadra confirmen que han obert una investigació per detenir l’autor de l’agressió.

Altres actes violents en pocs dies

Aquest dilluns els mossos d’esquadra han informat que també estan investigant la mort d’una dona de 46 anys i nacionalitat sueca al barri de Sants – Montjuïc a Barcelona.

Els fets van passar poc després de les 8.00 hores del matí quan la Guàrdia Urbana de Barcelona els va alertat d’una dona morta a la via pública. S’ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies de la mort.

Finalment, els mossos d’esquadra també han informat que investiguen la mort d’un home de 30 anys i nacionalitat georgiana a Sant Adrià de Besòs.

Els fets van passar poc després de les 18.00 hores del passat diumenge quan els van alertar d’una baralla entre diverses persones a la via pública. Com a conseqüència de la baralla un dels homes va quedar ferit de gravetat i el SEM el va traslladar a un centre hospitalari de Barcelona on ha mort poques hores després.

La DIC ha obert una investigació per esclarir les circumstàncies de la mort i detenir els presumptes autors.