Detinguts els responsables d’un narcopis al Casc Antic on acudien un gran flux de toxicòmans durant tot el dia

Els agents han detingut tres persones i han localitzat cocaïna, diners en efectiu, una balança, estris per al consum de substàncies estupefaents, i han identificat deu persones que estaven a l’interior del narcopis.

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Ciutat Vella i agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona de la Unitat Territorial de Ciutat Vella han realitzat una entrada i registre per desmantellar un narcopis detectat al carrer Flassaders, al barri Gòtic de Barcelona. En el marc del dispositiu, s’han detingut tres persones, responsables del local on hi acudia un gran flux de toxicòmans de manera permanent durant les 24 hores del dia.

Les queixes veïnals, claus en les detencions
La investigació es va iniciar arran de les queixes veïnals que denunciaven que aquest pis s’hauria convertit en un espai on es distribuïa i consumia drogues, principalment heroïna i cocaïna.
Amb les informacions recollides pels agents, es va iniciar un dispositiu de vigilàncies i seguiments per tal de poder comprovar i acreditar l’activitat delinqüencial, en concret tràfic de drogues.

Amb l’autorització del Jutjat d’Instrucció número 16 de Barcelona, s’ha realitzat l’escorcoll del local i el seu desmantellament. A l’interior, s’ha localitzat cocaïna, diners en efectiu, una balança i estris per al consum de substàncies estupefaents. En el moment de l’entrada al narcopis hi havia deu persones a l’interior que els agents han identificat.

El narcopis funcionava des de feia setmanes i els detinguts no estarien vinculats amb el dispositiu Bacar que va culminar amb el desmantellament de 57 punts de distribució de drogues i 58 detinguts.

Des de principis d’any, els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han desmantellat al districte de Ciutat Vella 106 narcopisos i han realitzat 144 detencions.

Els dispositius d’investigació i de seguretat ciutadana realitzats per Mossos d’Esquadra, amb el dispositiu Ubiq, i de la Guàrdia Urbana tenen per objectiu evitar la instal·lació de nous punts de venda de drogues al districte i desmantellar els que encara existeixen.

Els detinguts passaran a disposició judicial durant les properes hores.