Desplegament d’informadors a la ciutat per comunicar la implantació de tres noves línies d’autobús

El proper 25 de juny entraran en funcionament tres noves línies de la Nova Xarxa de Bus, una de diagonal (D50) i dues de verticals (V9 i V33) que se sumaran a les 20 que ja existeixen.

L’Ajuntament de Barcelona i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) aborden el desplegament final de la Nova Xarxa de Bus. A partir d’aquest dilluns i durant les properes dues setmanes, un total de 107 informadors es desplegaran per autobusos, parades, CAPs i hospitals, zones escolars i casals de gent gran per comunicar la implantació de les tres noves línies de la Nova Xarxa de Bus, la D50 (Paral·lel – Ciutat Meridiana), la V9 (Poble-sec – Sarrià) i la V33 (Fòrum / Campus Besòs – Santa Coloma), i atendre així els dubtes que es puguin generar.

En total es cobriran 397 parades de bus i es realitzaran 6.268 hores d’atenció als usuaris. Els informadors de les parades i dels autobusos distribuiran els fulletons de les noves línies i oferiran les dades que els usuaris precisin; els informadors distribuïts pel territori mostraran al ciutadà els canvis que experimentaran en la seva mobilitat diària i les alternatives a les seves rutes habituals. Es repartiran 85 mil fulletons (53 mil genèrics i 32.000 específics).

Amb la incorporació de les noves línies s’arribarà a un total de 23 d’altes prestacions. Es preveu que en conjunt, la Nova Xarxa transporti 390.000 viatgers els dies feiners, prop del 53% del passatge de la xarxa d’autobusos de TMB.

A la tardor s’implantaran les 5 línies d’altes prestacions que resten per desplegar, culminant així la remodelació total i global del transport públic de Barcelona més important dels últims anys.