Desmantellat un punt de venda de droga en un local del Raval

Enguany la policia ja ha actuat contra 53 pisos o locals on es venia o consumia droga a Ciutat Vella, i ha detingut 70 persones en relació amb aquesta activitat.

Agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona i dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Ciutat Vella han desmantellat un punt de venda de droga situat en un local del barri del Raval. A l’interior de l’espai s’hi han trobat diferents quantitats de droga, com cocaïna i heroïna, així com una balança de precisió i diners en efectiu.

L’operatiu ha finalitzat amb dues persones detingudes per un delicte contra la salut pública. Així mateix, s’ha retornat el local al seu propietari perquè se’n faci càrrec.

El local –una antiga seu bancària propietat de La Caixa– es troba molt a prop d’un institut i d’una escola del barri. A més, la seva activitat havia sigut denunciada reiteradament pels veïns per l’incivisme i la inseguretat que generava en aquella zona quan el punt de venda estava més actiu.

Amb aquesta nova entrada, enguany la policia ja ha actuat contra 53 pisos o locals on es venia o consumia droga a Ciutat Vella, i ha detingut 70 persones en relació amb aquesta activitat.