Comencen les obres de millora de les voreres de la Via Laietana

Es preveu que les obres finalitzin al desembre de 2018.

Les obres de millora de les voreres de la Via Laietana, al districte de Ciutat Vella, ja estan en marxa. L’Ajuntament ha començat a treballar en diversos arranjaments puntuals al llarg de la via amb l’objectiu de generar un millor espai públic i facilitar la connexió a peu entre el barri Gòtic i el de Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera.

Les obres comencen amb un primer àmbit d’actuació a 4 entroncaments al carrer Àngel Baixeres, al carrer Joan Massana, al Consolat de Mar i a la zona de Tomàs Mieres, Julià Portet i Joaquim Pou.

L’actuació proposa, per una banda, donar continuïtat a les dues voreres de Via Laietana en els àmbits de trobada amb els carrers perpendiculars on no hi ha plataforma única. I, de l’altra, reparar els paviments de vorera per millorar l’accessibilitat i la mobilitat, fent també un repàs als elements urbans malmesos. Es realitzarà la millora puntual de les voreres, en aquells llocs on hi ha el paviment malmès o on cal fer alguna intervenció de reparació o bé cal incorporar algun element de seguretat per als vianants, fent una configuració similar a la plataforma única i eliminant les vorades La renovació d’aquestes voreres abastarà una superfície de prop de 1.200m2, comptarà amb un pressupost de 924.000 euros i es preveu que acabi al desembre de 2018.