Ciutat Vella sanciona prop de 2.800 vehicles de mobilitat personal a l’interior del districte

El Districte de Ciutat Vella porta a terme una vigilància específica de la normativa de circulació de vehicles de mobilitat personal i cicles de més de dues rodes d’ús comercial.

Així, de gener fins a juliol de 2018, la Guàrdia Urbana ha denunciat 2.797 bicicletes i Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) per infringir la normativa que prohibeix la circulació d’aquests vehicles fora de les rutes determinades a Ciutat Vella, que permeten creuar el districte de nord a sud i d’est a oest. En el mateix període de l’any 2017 es van denunciar 1.343 conductors d’aquest tipus de vehicles.

Inspeccions a locals

A més, des del mes de juny s’han dut a terme 10 inspeccions a locals de Vehicles de Mobilitat Personal (VMP) des de la Guàrdia Urbana de Ciutat Vella. Aquests han comportat 98 immobilitzacions i 8 ingressos a dipòsit.
Rutes marcades

Els vehicles de mobilitat personal i els cicles de més de dues rodes d’ús comercial no poden circular per l’interior del Districte de Ciutat Vella, i només poden desplaçar-se per dues rutes ja determinades que els permeten creuar el districte de nord a sud i d’est a oest.

Les dues rutes, estipulades en l’Annex X de l’Ordenança de Circulació de Vianants i Vehicles, per al districte de Ciutat Vella són:

– des de Portal de la Pau per passeig Colom, passeig d’Isabel II, Marqués de l’Argentera i passeig de Circumval·lació;

– Passeig de Picasso, de Lluís Companys, passeig de Pujades fins a avinguda Meridiana