Ciutat Vella doblarà els urinaris públics permanents

El nombre total serà de 14 urinaris públics permanents a finals del 2018, front els 7 que hi ha actualment

El districte de Ciutat Vella doblarà el nombre d’urinaris públics permanents durant aquest any 2018, fins arribar a un total de 14. Les noves cabines estaran ubicades a la plaça de la Catedral, plaça de Castella, passeig Picasso, passeig Colom, Rambla del Raval, Sant Pau del Camp i Passeig Marítim.

En verd les cabines autorentables permanents ja existents. En taronja, els locals. En vermell, el reforç d’estiu. En blau, les cabines autorentables permanents previstes per finals d’any.

A més, es farà l’habitual reforç d’estiu amb cabines i urinaris de peu portàtils en determinats indrets del territori.

Actualment, el districte compta amb un total de 7 cabines i urinaris de manera permanent a la via pública. Aquest estiu, i gràcies al reforç que es fa en aquesta època de l’any degut a la pressió turística que rep l’espai públic, s’instal·laran 8 cabines i/o urinaris temporals més. Arribant a un total de 15 d’aquestes infraestructures, entre l’1 de juny i el 30 de setembre. Aquests s’ubicaran en els següents emplaçaments: passeig del Born amb carrer del Rec; plaça Duc de Medinaceli; plaça Poeta Boscà; carrer Templers amb Ataülf; carrer Cervelló amb avinguda Drassanes; Rambla del Raval; Sant Pau del Camp; Passeig Marítim.

Com a balanç de l’any 2017, els 7 lavabos permanents que es troben actualment tant en locals com a la via pública en forma de cabines autorentables, van tenir un total de 539.456 usos.