Barcelona recupera la normalitat després de la lleu nevada

Ja no hi ha carreteres tallades a la ciutat, les línies d’autobús funcionen correctament i la neu del Tibidabo comença a marxar.

Barcelona recupera la normalitat després de la nevada d’ahir el vespre. Les carreteres ja no estan tallades, tampoc l’Arrabassada ni la carretera de Vallvidrera.

Pel que fa a les línies d’autobús de la zona també funcionen correctament. Les línies que ahir van quedar afectades són les línies 118, 111 i 128, 130, V3, 119, 185, 11, 19, 76 i V29. Avui a les 11:30h ja han estat totes restablertes.

Tot i que a primera hora de matí encara quedava un gran gruix de neu a sobre del mobiliari urbà, a hores d’ara la neu va desapareixent i es recupera la normalitat en el paisatge del Tibidabo.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Barcelona ha desactivat el Pla d’Emergència Municipal per a Neu i Gel. Des que es va activar l’alerta el dilluns dia 12 de febrer a les 21:00 hores, s’han escampat 28 tones de sal a la ciutat per prevenir els efectes de la neu i gel sobre la mobilitat i s’hi han dedicat 55 operaris amb 16 vehicles equipats amb pala llevaneus i escampador de sal.