Aquest divendres comença a circular la nova línia de bus 112

La nova línia del Bus del Barri circula des d’Horta fins el Vall d’Hebron.

Aquest divendres comença a circular la nova línia de bus 112. En sentit Sant Genís, la línia surt del carrer de Lisboa i puja pel carrer de la Granja Vella fins al pg. de la Vall d’Hebron i continua per l’av. del Jordà, els carrers de Judea, de Natzaret, de Saldes, d’Olvan, de Viver, de Cànoves i de Natzaret i puja per l’av. d’Elies Pagès fins a la plaça de la Font del Roure, on acaba el recorregut.

En sentit Horta, fa el mateix recorregut pel carrer de Costa Pacheco i l’av. d’Elies Pagès fins a la plaça de Madrona Prat, i baixa per l’av. del Jordà fins al pg. de la Vall d’Hebron per continuar baixant pels carrers de la Granja Vella, de les Basses d’Horta, de Coll i Alentorn i de Lisboa i fa la volta pels carrers de Santa Joana d’Arc i de Tossa i per la Baixada de la Plana per tornar al carrer de Lisboa, on finalitza el recorregut.

La línia 185 canvia de recorregut

A més, la línia 185 adequa el seu recorregut, deixa de cobrir una zona que farà la línea 112. En un dels extrems, la línea 185 continua sortint de Canyelles, i, amb el mateix recorregut que fins ara, arriba al passeig de la Vall d’Hebron, on té el nou punt d’origen/final a la parada 28 – Ciutat Sanitària de la Vall d’Hebron. El recorregut que deixa de fer pel barri de Sant Genís, doncs, es pot fer amb la nova línia 112.