Afectacions a la mobilitat per la manifestació del 14 de juliol

Imatge d'una manifestació anterior.

Per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

Aquest dissabte, 14 de juliol, tindrà lloc una gran manifestació a Barcelona per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, convocada per l’ANC i Òmnium Cultural.

La marxa, que s’iniciarà a les 19 hores, tindrà el seu punt d’inici al carrer Tarragona amb el carrer Diputació i avançarà pel carrer Tarragona i per l’Avinguda Josep Tarradellas, finalitzant a l’alçada del carrer Rosselló amb el carrer Nicaragua.

Afectacions viàries

La  manifestació provocarà les següents afectacions viàries:

A partir de les 09.00 i fins a les 24.00 hores el carrer de Rosselló, entre Nicaragua a Entença, es deixarà un carril de sortida cap a Entença per als vehicles estacionats al lloc i als pàrquings veïnals.

A partir de les 16.30 i fins a les 24.00 hores el carrer Nicaragua,  des d’Avinguda de Roma a Avinguda Josep Tarradellas, estarà tallat al trànsit, excepte veïns que accedeixin als seus pàrquings.

Durant la marxa també hi haurà talls de trànsit als carrers Aragó (a l’alçada d’Entença), a Numància (a l’alçada de Berlín), Berlín, a la pl. Països Catalans (façana Estació Barcelona-Sants), Diputació (a l’alçada d’Entença), av. Josep Tarradellas (entre Berlín i Numància) i pg. de Sant Antoni/plaça Joan Peiró. La Guàrdia Urbana durà a terme els desviaments corresponents per garantir la mobilitat.

Línies d’autobús afectades

Les línies d’autobús que es veuran afectades perquè es desviaran o es limitarà el recorregut seran les següents: D40, H8, H10, V5, V7, V9, 27, 54, 59, 78, 109 i 115.

Es recomana desplaçar-se a peu o en transport públic subterrani si es vol accedir a l’àmbit proper a la manifestació. Atès que la marxa passarà pel costat de l’Estació Barcelona- Sants també s’aconsella sortir amb temps suficient si s’hi ha d’accedir.