17 patis escolars obriran durant les vacances escolars de Setmana Santa

Des de dilluns 26 de març i fins al dilluns 2 d’abril, tots els districtes de la ciutat oferiran a les famílies patis escolars oberts al barri com a espais d’ús públic amb activitats de dinamització educativa.

Un total de 17 patis escolars de centres educatius públics de Barcelona obriran les seves portes durant el període de vacances escolars de Setmana Santa, entre el 26 de març i el 2 d’abril. L’Ajuntament de Barcelona, per mitjà de l’Institut Municipal d’Educació de Barcelona, posa a disposició d’infants, joves i de les seves famílies aquests patis que es podran gaudir com a espais d’ús públic i, també amb dinamització educativa, amb entrada lliure.

La xarxa municipal de Patis Escolars Oberts al Barri la formen actualment un total de 69 patis, situats als diferents districtes de la ciutat, i s’ofereixen com espais segurs i de proximitat, oberts en horari extraescolar, en cap de setmana o en període de vacances escolars.

Aquesta iniciativa municipal compta amb la implicació dels Districtes municipals i la col·laboració del Consorci d’Educació de Barcelona i de diverses entitats educatives i socials de la ciutat. Després del període de vacances escolars de Setmana Santa, els 69 Patis Escolars Oberts al Barri tornaran a oferir els seus serveis amb el seu horari habitual.

 

Patis Escolars Oberts al Barris durant les vacances escolars de Setmana Santa 2018

Horari: 11 a 14 h:

– Ciutat Vella: Institut Pau Claris (passeig Lluís Companys, 18).

– Eixample: Escola Mallorca (carrer Londres, 64) i Escola Els Llorers (carrer Aragó, 121, entrada per avinguda Roma, 98).

– Sants – Montjuïc: Escola Lluís Vives i Institut Lluís Vives (carrer Canalejas, 107) Escola Mossèn Jacint Verdaguer (carrer Lleida, 32, entrada per carrer Rius i Taulet).

– Sarrià – Sant Gervasi: Escola Poeta Foix (carrer Balmes, 298, entrada per carrer de Sant Guillem, 7).

– Gràcia: Escola la Sedeta (carrer Indústria, 67).

– Horta – Guinardó: Escola Torrent de Can Carabassa (carrer Llobregós, 17-23, entrada per la porta de la rampa) i Escola Pau Casals (avinguda Cardenal Vidal i Barraquer, 46).

– Nou Barris: Escola El Turó (carrer Peñalara, 19-55) i Institut Escola Antaviana (carrer Nou Barris,12).

– Sant Andreu: Escola Pompeu Fabra (carrer Olesa, 19) i Institut Escola El Til·ler (carrer Mollerusa,1)

– Sant Martí: Escola Antoni Brusi (carrer Sardenya, 33-35), Escola La Pau (carrer Extremadura, s/n) i Escola Eduard Marquina (carrer Jaume Huguet, 22)

 

Horari: 17a 20 h.

Les Corts: Escola Pau Romeva (carrer Pisuerga, 1).