L’acord polític de connectar els dos tramvies haurà d’esperar fins el març

En el plenari que es celebrarà el dia 23 de març es votarà una proposta del Govern municipal per connectar els dos tramvies. A dia d’avui no hi ha acord polític.

Avui s’ha celebrat la darrera sessió de la comissió d’estudi per la connectivitat del transport públic a l’avinguda Diagonal  entre les places de Francesc Macià i les Glòries. En ella els diferents grups polítics han expressat la seva opinió sobre el projecte, i ha tornat a quedar de manifest la falta d’acord entre totes elles.

El PP, Ciutadans, PDeCaT i PSC han tornat a expressar el seu rebuig al projecte, i han al·legat que hi ha alternatives. ERC ha mostrat els seus dubtes sobre la qüestió i el regidor no adscrit, Gerard Ardanuy, ha instat al Govern municipal a seguir treballant i prengui la iniciativa de portar a votació l’acord polític en el proper plenari.

La tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Janet Sanz, ha anunciat que el Govern municipal entoma el repte i que en el proper plenari del 23 de març es portarà una proposta per votar en relació a la connexió del tramvia. També, ha assegurat que fins llavors es continuarà “treballant intensament amb els grups i amb l’ATM per fer possible aquesta infraestructura”.