Ada Colau dona suport al model educatiu català en la defensa de la immersió lingüística

L’alcaldessa de Barcelona defensa l’escola pública catalana com a eina fonamental per aconseguir una societat cohesionada.

El model educatiu català no es toca. Així ho ha defensat aquest matí l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, des de Santa Coloma de Gramenet, ciutat on es va començar a aplicar el programa d’immersió lingüística, en un acte organitzat per Som Escola.

Colau ha explicat que l’escola pública catalana “garanteix la integració i la plena igualtat d’oportunitats reals, no retòriques. Volem que els nostres nens i nenes puguin ser el que vulguin ser”. Per aquest motiu, i davant les recents amenaces que està rebent el model educatiu català, Colau ha volgut fer una advertència al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, a qui ha dit que “a Catalunya trobarà sempre una societat unida i cohesionada en la defensa d’un model educatiu d’èxit. No aconseguiran dividir-nos” i ha explicat que tant els ajuntaments com altres institucions, organitzacions socials i el conjunt de la ciutadania “lluitarem contra l’exclusió i contra la segregació, defensarem una societat catalana plural i diversa, però cohesionada i democràtica, i per aquest motiu ens trobaran units en la defensa de l’escola pública catalana”.

A l’acte també hi han intervingut multitut de personalitats polítiques i representants  d’associacions catalanes.