Ada Colau anuncia una campanya internacional per rellançar la imatge de Barcelona

L’alcaldessa defensa la fortalesa de Barcelona i anuncia una campanya internacional per reforçar la confiança en la ciutat, la reputació i la imatge de Barcelona durant el Mobile World Congress

L’Alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, en la conferència anual organitzada pel Col·legi de Periodistes, ha informat que en un moment excepcional com l’actual, l’Ajuntament ja porta setmanes treballant en una campanya internacional per reforçar la confiança en Barcelona, la reputació i la imatge de la ciutat que es llançarà coincidint amb el Mobile World Congress, un dels moments de l’any en què Barcelona té major presència al món. “Per si algú té algun dubte, explicarem al món la potència de Barcelona i reforçarem la confiança internacional amb la ciutat, amb l’objectiu de seguir atraient talent, creativitat i inversions productives”, ha manifestat Colau. Amb aquest mateix objectiu, ha recordat que l’Ajuntament està treballant en la creació d’un Fons per a la Innovació i la Recerca.

Colau, a més, ha afegit que “som un dels motors econòmics del sud d’Europa, líders en sectors estratègics, i ara aspirem a ser també la primera capital en el desplegament de la tecnologia 5G”. També, ha reiterat l’aposta de Barcelona “perquè el Mobile World Congress es quedi a Barcelona i torni a repetir aquest any la seva millor edició”.