El Tibidabo celebra aquest diumenge la festa solidària “Un cop de mà”

La festa té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer les tasques que realitzen algunes ONG locals.

El Parc d’Atraccions Tibidabo celebrarà aquest diumenge, 17 de juny, i per novè any consecutiu, la festa solidària “Un cop de mà”. La festa, organitzada conjuntament amb la Fundació Real Dreams té com a objectiu sensibilitzar i donar a conèixer les tasques que realitzen algunes ONG locals. D’aquesta manera, en un ambient familiar i solidari, els nens i nenes de Barcelona podran aprendre com poden ajudar a altres infants d’arreu del món.

Amb “Un cop de mà”, el Tibidabo renova, una vegada més, el seu compromís amb les iniciatives solidàries. Les entrades tindran descomptes importants i part de la recaptació obtinguda anirà dirigida a les entitats que hi participen. Durant tot el dia, les ONG organitzen diversos tallers solidaris i de sensibilització per als nens i nenes, que també podran gaudir de les atraccions habituals del Tibidabo i d’altres actuacions, com la batucada a càrrec dels Tabalers de Sarrià.

Entre les ONG’s i fundacions presents s’hi troba la Fundació Real Dreams, la qual organitza la festa “Un cop de mà” conjuntament amb Tibidabo, Global Humanitària, Nasco Feeding Minds,  la Fundació Som Prematurs, i A Duchenne Somriures Valents, entre d’altres.