Talls del trànsit aquest diumenge a Barcelona en motiu de la 40a cursa d’El Corte Inglés

Demà es celebra la 40a cursa d’El Corte Inglés i la ciutat es prepara pel gran esdeveniment. La Cursa, que començarà a les 9,00h, manté el recorregut de 10’766 km, certificat per la Federació Catalana d’Atletisme, i torna a passar per l’interior de l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

El Passeig de Gràcia amb Gran Via serà el punt de sortida dels atletes més competitius que corrin amb xip groc de propietat. Es dividiran per calaixos en funció del temps de cada participant; i aquells que també formen part de la Challenge BCN10k trobaran un control al quilòmetre 10 per contrastar-hi el temps. La resta de corredors populars (amb dorsal-xip) hauran de sortir des de la Plaça de Catalunya.

Zones aïllades a la circulació

A les 05.30 hores, per tal de permetre els muntatges de la zona de sortida i la d´arribada, es procedirà a l’aïllament del Passeig de Gràcia, entre pl. Catalunya i Gran Via CC. i de la calçada Llobregat de pl. Catalunya.

Al voltant de les 08.00 hores, es tallarà el trànsit de la Ronda Sant Pere, des de la plaça Urquinaona, així com les calçades del costat Besòs de la pl. Catalunya.

Sobre les 08.15 hores, hi ha ordre de tallar-se el trànsit longitudinal de la Gran Via CC, entre la Rambla Catalunya i Pau Claris.

La plaça Universitat es subdividirà entre Pelai i Ronda Sant Antoni, deixant tres carrils del costat mar per als corredors i un carril del costat muntanya per a la circulació rodada. Els vehicles que hi circulin hauran de desviar-se per Aribau.

Entre el passeig del Migdia i Jocs del 92, es subdividirà la calçada amb cons i tanques, de forma que quedi obert un carril de circulació pel trànsit en sentit ascendent i la resta de la calçada pels participants.

Desviaments de trànsit

Pel que fa al passeig de Gràcia, la circulació descendent (calçades lateral i central) es desviaran pel carrer València. Al carrer Aragó, es desviarà la circulació per passeig de Gràcia ascendent, i en cas necessari, pel carrer Pau Claris. També hi haurà desviaments en els carrers Tarragona, Gran Via Corts Catalanes, Avinguda Miramar, Av. Paral·lel, Balmes i La Rambla.

Els transports públics que circulin pel recorregut també quedaran afectat i desviaran les seves rutes.

El recorregut de la cursa és el següent: