La Rambla celebra la Festa del Roser

La Rambla celebra la Festa del Roser aquest cap de setmana i fins el dia 11, vestint-se de flors. Diferents edificis de la Rambla s’han decorat amb flors. Els Amics de la Rambla, organitzadors de la festa, reivindiquen la cultura de la flor i animen als ciutadans i tothom qui s’apropi a la zona a comprar flors, una tradició que cal preservar.

La festa també vol convertir-se en un altaveu per promoure l’art floral i la cultura de la flor. Aquesta intervenció continuarà un cop acabi la Festa del Roser per continuar recordant a barcelonins i visitants la importància de mantenir la tradició de la venda de flors a La Rambla.

Enguany es tracta de la 56a edició i té com a novetats ampliar les activitats culturals i socials com la xocolatada popular davant del Cafè de l’Òpera o l’acció floral ‘Una flor, un desig’ davant del Palau de la Virreina.

La passejada per “La Rambla en Flor”

Aquest matí, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, ha assistit a la passejada per “La Rambla en Flor” que organitza Amics de la Rambla en el marc de la Festa del Roser, i que ha tingut com a punt de trobada el peu del monument de Colom.

Podeu consultar les activitats de la Festa del Roser en el següent enllaç.