Un públic massiu dona suport als castellers a la plaça Sant Jaume en una jornada accidentada

Només els Minyons de Terrassa aconsegueixen els seus objectius.

Com és tradicional, aquest diumenge s’ha celebrat la jornada castellera a la plaça Sant Jaume. Enguany hi ha hagut un èxit rotund de públic que ha anat a donar suport i gaudir dels castellers. Els Castellers de Barcelona han convidat a la Colla Joves Xiquets de Valls i als Minyons de Terrassa.

Ha sigut, però, una jornada força accidentada. Només els Minyons de Terrassa han aconseguit el seu objectiu. Els Castellers de Barcelona volien descarregar un castell de nou, i això no ho han aconseguit malgrat els diversos intents. No obstant, han descarregat un cinc de vuit i un quatre de vuit.

Per la seva banda, la Colla Joves Xiquets de Valls havien anunciat que farien una torre de vuit sense folre, però tampoc ho han aconseguit. No obstant, han descarregat tres de nou folrat, el quatre de 9 folrat i un cinc de vuit.

Finalment, els Minyons de Terrassa sí que han aconseguit tres castells de nou: tres de nou folrat, quatre de nou folrat i el dos de nou amb folre i manilles. La guinda de l’espectacle ha estat el pilar de set amb folre que han completat sense incidents.