El proper 13 de febrer, Antonio Carmona ofereix un concert solidari contra el càncer infantil a Luz de gas

L’espectacle té com a objectiu recaptar fons per la campanya #ParaLosValientes, impulsada per l’Hospital Sant Joan de Déu.

El cantant Antonio Carmona es pujarà als escenaris el proper dimarts, 13 de febrer, a les 21,00h, a la sala Luz de gas, de la mà de DKV Seguros, que organitza aquest concert solidari, per donar suport a la campanya #ParaLosValientes que impulsa l’Hospital Sant Joan de Déu, de Barcelona.

Durant el concert “Carmona i DKV, junts #ParaLosValientes”, el cantant presentarà el seu nou disc “Obras son amores”. Els fons recaptats es donaran íntegrament a l’Hospital Sant Joan de Déu per contribuir a la construcció de l’Pediatric Cancer Center Barcelona, ​​que es convertirà en un centre de referència per investigar i tractar el càncer infantil.

Per tan sols 15 euros, es pot assistir a un gran concert per una gran causa. A més, qui ho vulgui podrà conèixer el cantant i conversar amb ell abans del concert, per una donació de 50 euros.

Es poden adquirir les entrades a través del portal Tiketea, que s’ha sumat a la causa assumint el 100% de les despeses de gestió.