El Parc d’Atraccions del Tibidabo obra les portes aquest dissabte

Entre les principals novetats es troben l’atracció del Castell dels Contes, l’estrena del documental “Tots Som Tibidabo”, nous espectacles de por i nombrosos actes socials previstos per la nova temporada.

El pròxim dissabte 3 de març arrenca la nova temporada del Parc d’Atraccions Tibidabo. Com a principals novetats s’hi podran trobar la nova experiència del Castell dels Contes, un indret on hi viuen fantasmes, ogres i bruixots que guarden i vigilen els secrets dels contes, i ajuden a qui vulgui ser-ne guardià. Els visitants hauran d’interactuar amb els habitants del castell i descobrir diferents estàncies màgiques on hauran de reconèixer els escenaris dels contes més famosos.

Una altra de les novetats és el “Virtual Express”, una atracció de realitat virtual pionera a Catalunya. Es tracta d’un recorregut totalment immersiu en 4 dimensions, que combina el clàssic tren ràpid amb l’adrenalina i les experiències futuristes de la realitat virtual.

Les “Emocions de por” seguiran un any més al Parc i també es continuarà projectant el documental “Tots som Tibidabo”, que repassa la història del Parc i que ha estat realitzat amb imatges de totes les èpoques cedides pels visitants. A banda, es celebraran nous espectacles de cloenda i un nou espectacle al Marionetarium, així com els tradicionals “Mes de la Magia” i la “Mostra de Titelles”.

Finalment, per aquesta nova temporada, està previst que el Parc sigui escenari de 19 actes socials amb la col·laboració de diverses organitzacions sense ànim de lucre.

Aquest any es consolida l’ampliació horària iniciada la temporada passada: s’obriran les portes a les 11h, tot i que a les taquilles i al recinte de l’Àrea Panoràmica s’hi podrà accedir a partir de les 10:30h. A més, el Parc romandrà obert tots els dies del mes d’agost.