L’exposició de fotografies de Terry O’Neill supera el miler de visitants a la Filmoteca

La mostra es pot visitar gratuïtament a la sala d’exposicions de la Filmoteca de Catalunya fins diumenge, 13 de maig.

Més de 1.120 persones han visitat l’exposició ‘Terry O’Neill. El rostre de les llegendes’, a la Filmoteca de Catalunya,  durant els primers 15 dies d’exhibició. L’exposició, produïda per Fundación Telefónica i comissariada per Cristina Carrillo de Albornoz, recull més de 60 fotografies que inclouen grans figures del Hollywood dels 60 i 70 com Paul Newman, Robert Redford, Orson Welles, Audrey Hepburn, Sean Connery o Frank Sinatra.

Terry O’Neill és el gran fotògraf britànic dels mites del cinema, la música, la moda i la política de la segona meitat del segle XX. Ha centrat la seva carrera en el retrat, documentant els moments més intimistes i naturals dels grans mites del cinema dels últims 60 anys, els grups de pop i rock que van marcar tendència musical als 60 i 70, les cares més cèlebres de la política del segle XX i les figures de la moda, sobretot dels 90.

Terry O’Neill. El rostre de les llegendes’ es pot visitar gratuïtament a la sala d’exposicions de la Filmoteca de Catalunya fins diumenge, 13 de maig. L’horari de visites és de dimarts a diumenge de 16.00 a 21.00 h.