L’exposició ‘Art sobre paper’ s’allarga fins diumenge, 21 de gener

Des del passat 10 d’octubre, el Museu Olímpic i de l’Esport Joan Antoni Samaranch presenta en una exposició les millors obres del concurs ‘Art sobre paper‘, que relaciona diversos estils de pintura i dibuix amb l’esport en el VIII Premi Internacional Fundació Barcelona Olímpica. Estava previst que l’exposició d’aquestes obres acabés el diumenge 14 de gener. Finalment, però, s’ha decidit allargar-la una setmana més, fins diumenge 21 de gener.

Així doncs, qui no hagi gaudit d’aquesta gran exposició que relaciona l’art de la pintura amb l’esport, tindrà temps per poder-ho fer. La selecció d’obres exposades –les guanyadores i finalistes d’aquesta edició– respon als criteris i les valoracions dels membres del jurat, professionals del món de la crítica, el comissariat d’exposicions, la docència universitària i la gestió cultural. Un any més, en la vocació de la Fundació segueix vigent la voluntat d’estimular i incentivar la creació artística que té l’esport com a eix central i de seguir explorant les múltiples possibilitats que inspiren el talent latent d’aquest gènere.

Les tres obres guanyadores, estan dotades amb diferents premis en metàl·lic: 2.500€ (1r premi), 1.800€ (2n premi) i 1.200€ (3r premi).