La Font Màgica canvia l’horari de les sessions de música, llum i color durant el mes d’octubre

A partir d’aquesta setmana i durant el mes d’octubre, l’horari del funcionament serà de les 21:00 a les 22:00 hores, i els passis de les sessions de música, llum i color seran els dijous, divendres i dissabtes a les 21:00 hores i a les 21:30 hores.

La Font Màgica de Montjuïc i les fonts de l’Eix de Maria Cristina s’adapten durant el mes d’octubre a l’optimització horària. A partir d’aquest dijous, 4 d’octubre, la Font Màgica ofereix les tradicionals coreografies de llum, color, aigua i música, dijous, divendres i dissabtes a les 21:00 hores i a les 21:30 hores.

En relació al funcionament diürn ornamental de La Font Màgica i de l’Eix, es manté l’actual funcionament, en horari de matí, d’11:00 hores a 13:00 hores i de tarda de 16:00 a 18:00 hores, i en diumenge i els dilluns festius, d’11:00 hores a 15:00 hores.

Amb aquests horaris, s’adapta a l’optimització horària de les fonts ornamentals de Barcelona, en base a criteris de sostenibilitat, fent coincidir l’inici dels espectacles amb les postes de sol durant els mesos d’estiu, i ajustant els dies i la durada dels espectacles als horaris de major afluència de públic, posant en valor un fort atractiu turístic de la ciutat, així com fer un ús més racional i eficient dels seus recursos hídrics.

Espectacles d’èxits del pop-rock

Durant aquest mes d’octubre, els espectacles de la Font Màgica seran els èxits del pop-rock amb fragments, entre altres, de Money for nothing (Dire Straits), Poker Face (Lady Gaga), Haven’t met you yet (Michael Bublé), música de cinema com Flight – “Man of Steel” (Hans Zimmer), Dragon Flight– “Harry Potter and The Deathly Hallows” (Alexandre Desplat), com a blocs més importants.

També, s’incorporen les coreografies presentades al Piromusical de La Mercè 2018 dedicades a la música portuguesa, amb autors com Mariza, Joana Amendoeira i J. Barbosa & Pedro Mauricio (Dino d’Santiago), entre d’altres, finalment s’afegeixen peces de músics desapareguts com Aretha Franklin i es manté el clàssic Barcelona,

Programació especial pel Festival Internacional de Jazz

La Font Màgica de Montjuïc amb col·laboració del 50 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona, inclourà fragments, entre altres d’en Pat Metheny, Cole Porter, Joao Gilberto, Bebo Valdés, John Coltrane, entre d’altres, a partir del 5 d’octubre tots els divendres en la sessió de les 21:30 hores,  amb una durada aproximada de 20 minuts.