El Festival Internacional de Jazz Barcelona calenta motors

Nombroses activitats estan programades a la ciutat des d’aquest divendres i fins el 21 de desembre, les quals permetran gaudir a tothom qui ho desitgi de la millor música.

Concerts gratuïts, classes magistrals a càrrec de primeres figures, conferències, trobades amb els artistes… Els ciutadans de Barcelona i tothom qui ho desitgi podran gaudir d’una completa programació des d’aquest divendres i fins el 21 de desembre. La passió pel jazz i la bona música es traslladaran a tots els racons de la ciutat.

El tret de sortida serà el dia 5 d’octubre a la Font Màgica, a les 21:30h. La Font Màgica es convertirà, un any més, en un dels escenaris més captivadors del festival. Des del Palau Nacional fins a la plaça d’Espanya, les cascades i els llacs de Montjuïc ballaran al ritme del jazz amb una apassionant selecció musical a càrrec de Jordi Bonet. Aquest recorregut sonor i visual, inspirat en els grans moments de la història passada i recent del gènere, ret homenatge i celebra les 50 edicions d’un festival únic. A més, cada divendres s’oferirà un espectacle en aquest lloc tan mític i especial de la ciutat.

Entre d’altres activitats, destaca el proper dimarts, dia 9 d’octubre, a la sala BARTS, on s’invocarà l’esperit de Bebo Valdés, just el dia que hagués fet 100 anys. Els organitzadors del festival parlaran sobre l’edició d’enguany i la celebració acabarà amb una actuació d’un grup jove i ambiciós barceloní, nascut del Conservatori del Liceu: Drop Collective. La música, el ball i la celebració no hi faltaran.

No obstant, durant aquest cap de setmana ja s’inicien les sessions de conferències.

Podeu consultar la programació completa del festival en el següent enllaç.