La Festa Major de Sant Antoni ja està aquí

Un cop més arriba la Festa Major del barri, amb l’acte central dels Tres Tombs, i amb la resta d’activitats tradicionals, com la rifa del porquet o la desfilada de gegants.

La Festa durarà fins el proper dia 21 de gener.

La Festa Major ja ha arribat al barri de Sant Antoni. Gairebé tots els districtes i barris celebren la seva festa al carrer a l’estiu, però Sant Antoni ho fa a l’hivern, i és perquè la Festa Major del barri gira al voltant del seu patró, Sant Antoni Abat, que cau en ple gener, i perquè té associada al seu voltant una activitat ja clàssica i que forma part de la cultura tradicional barcelonina des de fa més d’un segle, que és la cavalcada dels Tres Tombs. Es tracta d’un ritual de protecció dels animals, on els assistents porten els seus gats i gossos perquè rebin una consagració benefactora, i que té com a punt central la desfilada de carrosses. Aquest any les festes de Sant Antoni seran del 12 al 21 de gener, i hi haurà moltes més activitats interessants.

Música en directe, obres de teatre, monòlegs, trobades solidàries, festival musical i poètic, espectacles infantils… són algunes de les activitats programades durant tota la setmana. Qui vulgui donar-li un cop d’ull al programa de la Festa Major de Sant Antoni ho pot fer a continuació:

https://drive.google.com/file/d/1N7juBQT6Fhyb5K02qYHHqtcisEfhgdAQ/view