Les estrenes de cinema de la setmana

 

Ja podeu consultar les estrenes de cinema que es poden veure a partir del divendres, 19 de gener 2018:

EL JOVEN KARL MARX

Direcció: Raoul Peck

Actors/Actrius principals: August Diehl, Stefan Konarske, Vicky Krieps, Olivier Gourmet, Hannah Steele i Eric Godon

Data d’estrena: 19 de gener 2018

Duració: 112 min

Gènere:  Drama

Guió: Pascal Bonitzer, Pierre Hodgson i Raoul Peck

Sinopsi: Un passeig per la vida d’un jove Karl Marx en exili constant per defensar un ideari. Al costat d’ell, la seva dona Jenny, qui serà el pilar sobre el qual se sustenta la seva trajectòria. Una dona revolucionària, moderna i amb un gran esperit crític, sense la qual res hauria estat possible.

A l’edat de 26 anys, Karl Marx, un periodista alemany compromès amb la realitat social d’aquest moment, emprèn el viatge que el portarà a la publicació, el 1848 del Manifest Comunista.  A París coneixerà a Friedrich Engels, amb qui presidirà el naixement del moviment obrer, que fins llavors havia estat majoritàriament improvisat i desorganitzat.

TRAILER

 

EL MALVADO ZORRO FEROZ

Nominada a l’Óscar com Millor Pel·lícula d’Animació i guanyadora del Premi César en la mateixa categoria

Direcció: Benjamin Renner i Patrick Imbert

Data d’estrena: 19 de gener 2018

Duració: 79min

Gènere: Animació

Guió: Jean Regnaud i Benjamin Renner

Sinopsi: Davant d’un conill ximple, un gos mandrós i una gallina temperamental, la guineu pusil·lànime que protagonitza aquesta novel·la gràfica intenta trobar el seu lloc com a depredador superior, sense èxit. A falta de mètodes més eficaços, es veu obligat a desenvolupar una nova estratègia. La seva solució: robar uns ous, incubar, criar els pollets i ‘nyam! Però el pla surt malament quan la guineu, de sobte, descobreix el seu instint maternal…

TRAILER

 

LOS ARCHIVOS DEL PENTÁGONO

Direcció: Steven Spielberg

Actors/Actrius principals: Tom Hanks, Meryl Streep, Sarah Paulson, Jesse Plemons, Bob Odenkirk, Matthew Rhys, Michael Stuhlbarg i Alison Brie

Data d’estrena: 19 de gener 2018

Duració: 130min

Gènere: Drama

Guió: Liz Hannah

Sinopsi: Al juny de 1971, el New York Times, el Washington Post i els principals diaris dels EUA van prendre una valenta posició a favor de la llibertat d’expressió, informant sobre els documents del Pentàgon i l’encobriment massiu de secrets per part del govern que va durar quatre dècades i 4 presidències nord-americans.

En aquest moment, Katherine Graham (Meryl Streep), del Post, seguia buscant el seu lloc com la primera dona editora del diari, i Ben Bradlee (Tom Hanks), el volàtil director, intentava rellançar un diari en decadència. Junts, van formar un equip improbable, ja que es van veure obligats a unir-se i prendre l’audaç decisió de donar suport al New York Times i lluitar contra l’intent sense precedents de l’Administració Nixon de restringir la primera esmena.

TRAILER

 

120 PULSACIONES POR MINUTO

Direcció: Robin Campillo

Actors/Actrius principals: Adèle Haenel, Nahuel Pérez Biscayart, Catherine Vinatier, Simon Bourgade, Aloïse Sauvage, Médhi Touré, Félix Maritaud, Antoine Reinartz, Arnaud Valois, Coralie Russier, Jean-François Auguste, Simon Guélat, Théophile Ray, Ariel Borenstein i Saadia Bentaieb

Data d’estrena: 19 de gener 2018

Duració: 143min

Gènere: Drama

Guió: Robin Campillo

Sinopsi: Principis dels 90. Mentre la SIDA porta gairebé deu anys matant, els militants d’Act Up-Paris multipliquen les accions per lluitar contra la indiferència general. Acabat d’arribar al grup, Nathan quedarà commocionat per la radicalitat de Sean, que consumeix les seves últimes forces en l’acció.

TRAILER

 

PLAN DE CHICAS

Direcció: Malcolm D. Lee

Actors/Actrius principals: Regina Hall, Jada Pinkett Smith, Tiffany Haddish, Queen Latifah, Larenz Tate i Deborah Ayorinde

Data d’estrena: 19 de gener 2018

Duració: 122 min

Gènere: Comèdia

Guió: Kenya Barris, Karen McCullah Lutz, Tracy Oliver y Erica Rivinoja

Sinopsi: ‘Girl Trip’ és una pel·lícula de comèdia romàntica dirigida per Malcom D. Lee. La cinta narra la història de quatre amigues de tota la vida que decideixen a viatjar a Nova Orleans per al Festival de Música Essence. Durant la festival, els costats salvatges de les quatre amigues són redescoberts.

TRAILER

 

EL MAR NOS MIRA DE LEJOS

Direcció: Manuel Muñoz Rivas

Data d’estrena: 19 de gener 2018

Duració: 92 min

Gènere: Documental

Guió: Manuel Muñoz Rivas

Sinopsi: Entre el documental i la ficció, la llegenda d’una antiga i oblidada civilització jeu enterrada sota grans extensions de dunes al sud d’Espanya. Des de fa una mica més d’un segle diversos viatgers han arribat fins a aquest recòndit territori buscant les petjades d’antics pobladors, potser les restes d’una ciutat sepultada per les sorres, o potser una mena d’utopia extraviada. Ignorants d’aquests mites i de les il·lusions romàntiques d’arqueòlegs i aventurers, uns pocs homes, amb prou feines visibles entre els arenals, habiten avui en soledat aquest lloc davant del mar.

TRAILER

 

MAZINGER  Z  INFINITY

Direcció: Junji Shimizu

Data d’estrena: 19 de gener 2018

Duració: 95 min.

Gènere: Animació

Guió: Takahiro Ozawa

Sinopsi: La humanitat es troba una vegada més en perill de caure a les urpes de l’Imperi Subterrani, que en el passat va ser liderat pel científic malvat Dr Infern. Llavors, Koji Kabuto va pilotar al súper robot Mazinger Z i, amb l’ajuda dels seus amics de l’Institut d’Investigacions Fotòniques, va frustrar les malvades ambicions del Dr. Infern i va tornar la pau al món.

Han transcorregut 10 anys des de llavors … Ara que ja no és pilot, Koji Kabuto ha seguit el camí del seu pare i el seu avi iniciant la seva carrera com a científic. I ara troba una gegantesca estructura soterrada en les profunditats de la Muntanya Fuji, juntament amb una misteriosa indicació de la vida … Nous trobades, noves amenaces i una nova destinació esperen a la humanitat. L’antic heroi Koji Kabuto ha de prendre una decisió sobre el futur: ser un déu o un dimoni …

Aquesta gran pel·lícula d’acció narra la ferotge batalla que lliuren la gent i Mazinger Z, a qui se li confia una vegada més el futur de la humanitat!

TRAILER

 

BOONIE BEARS Y EL GRAN SECRETO

Direcció: Ding Liang

Data d’estrena: 19 de gener 2018

Duració: 99 min

Gènere: Animació

Sinopsi: L’ós Briar no està content amb la seva vida així que per canviar d’aires decideix unir-se al circ. L’espectacle està dirigit per Hugo el Goril·la i allà fa nous amics i aconsegueix sentir-se feliç. D’altra banda, Bramble, el germà de Briar i els seus amics estan desesperats per trobar-lo i finalment el localitzen actuant una nit. El problema està que Briar no vol ser trobat …

TRAILER

 

SALVANDO AL REINO DE OZ

Direcció: Vladimir Toropchin

Data d’estrena: 19 de gener 2018

Duració: 87 min

Gènere: Animació

Guió: Darina Shmidt i Aleksandr Boyarskiy

Sinopsi: L’astut i pervers Urfin decideix convertir-se en el governant de la meravellosa terra d’Oz, prendre la ciutat Esmeralda amb els seus soldats de fusta i renombrarla com “Urfinville”. Ell està gairebé a punt per celebrar la victòria, quan els seus plans són arruïnats per Dorothy, una noia normal que acaba en Oz al costat del seu gosset Toto just en el moment adequat. Ella ha de tornar a casa, però abans ajudarà als seus amics: El Espantaocells, L’Home de Llauna i El Lleó, per derrotar Urfin.

TRAILER