Les estrenes de cinema de la setmana

 

LA ÚLTIMA BANDERA

Direcció: Richard Linklater

Actors / Actrius: Steve Carell, Bryan Cranston, Laurence Fishburne, J. Quinton Johnson, Richard Robichaux, Dontez James, Jerry Lee Tucker, Kate Easton

Data d’estrena: 2 de març 2018

Duració: 125 min

Gènere: Comedia, Drama

Sinopsi: Any 2003. L’ex metge de la Marina Larry “Doc” Shepherd (Steve Carell) reuneix als seus dos millors amics per dur a terme una última missió: enterrar el seu fill, Larry Jr., mort a la Guerra de l’Iraq, prop de seva llar. Doc es nega a que el cos del seu fill sigui portat al cementiri d’Arlington, i amb l’ajuda de Sal (Bryan Cranston) i Mueller (Laurence Fishburne) traslladarà el fèretre en un viatge on els tres recordaran, 30 anys després d’haver servit junts a Vietnam, com la participació en la guerra ha afectat a les seves vides.

TRAILER

 

GORRIÓN ROJO

Direcció: Francis Lawrence

Actors / Actrius: Jennifer Lawrence, Joel Edgerton, Jeremy Irons, Charlotte Rampling, Mary-Louise Parker, Matthias Schoenaerts, Joely Richardson, Nicole O’Neill, Sergej Onopko, Sergei Polunin, Kristof Konrad, Simon Szabó, Ciarán Hinds, Thekla Reuten, Joel de la Fuente, Sakina Jaffrey, Douglas Hodge

Data d’estrena: 2 de març 2018

Duració: 140 min

Gènere: Thriller

Sinopsi: Quan una lesió posa fi a la seva carrera, Dominika i la seva mare s’enfronten a un futur fosc i incert. Per aquest motiu és manipulada per convertir-se en la nova recluta d’una acadèmia d’espies, on les agents són anomenades “pardals”. És una agència secreta d’intel·ligència que entrena a joves excepcionals com ella per utilitzar els seus cossos i ments com a armes. Després d’un entrenament sàdic i pervers, esdevé l’espia “Pardal” més perillosa que el programa mai hagi produït. Dominika ha de reconciliar la persona que una vegada va ser amb el poder que ara domina, posant la seva pròpia vida i la de tots els que estima en perill, incloent a un agent de la CIA que intenta convèncer-la que ell és l’única persona en qui pot confiar.

TRAILER

 

SIN RODEOS

Direcció: Santiago Segura

Actors / Actrius: Maribel Verdú, Candela Peña, Diego Martín, Rafael Spregelburd, Cristina Pedroche, Santiago Segura, Cristina Castaño, Bárbara Santa-Cruz, David Guapo, Toni Acosta, Olvido Gara “Alaska”, Enrique San Francisco, Mario Vaquerizo.

Data d’estrena: 2 de març 2018

Duració: 87 min

Gènere: Comèdia

Sinopsi: Paz té una vida aparentment perfecta. Té treball, parella, amigues … però alguna cosa falla. En realitat hi ha coses al seu entorn que no li agraden. Se sent angoixada i atabalada però no s’atreveix a expressar els seus sentiments. Fins que un dia recorre a una estranya teràpia que li farà dir absolutament tot el que pensa, sense embuts, posant a tothom al seu lloc i dient a la cara la veritat. Com seria la teva vida si només diguessis el que penses?

TRAILER

 

EL CASO DE CRISTO

Direcció: Jon Gunn

Actors / Actrius: Mike Vogel, Erika Christensen, Faye Dunaway, Robert Forster, Frankie Faison, L. Scott Caldwell, Mike Pniewski, Tom Nowicki, Michael H. Cole, Rus Blackwell, Jordan Cox, Renell Gibbs, Brett Rice, Grant Goodeve, Jimmy Gonzales

Data d’estrena: 2 de març 2018

Duració: 113 min

Gènere: Drama

Sinopsi: El film relata l’exhaustiva investigació que va dur a terme Lee Strobel, ateu declarat, per intentar desacreditar les creences del Cristianisme. El motiu: la conversió de la seva dona Leslie, un fet que posava en perill al seu matrimoni i que va afectar a la seva pròpia estabilitat interior.

TRAILER

 

EL HIJO DE BIGFOOT

Direcció: Ben Stassen, Jeremy Degruson

Data d’estrena: 2 de març 2018

Duració: 88 min

Gènere: Animació

Sinopsi: El jove i simpàtic Adam emprèn una missió èpica per intentar descobrir el misteri que amaga la desaparició del seu pare i descobreix que el seu pare és ni més ni menys que el llegendari Bigfoot. Adam ràpidament s’adona que ell també està dotat d’un DNA especial, amb uns superpoders que mai hagués imaginat.

TRAILER

 

FOXTROT

Direcció: Samuel Maoz

Actors / Actrius: Lior Ashkenazi, Sarah Adler

Data d’estrena: 2 de març 2018

Duració: 113 min

Gènere: Drama

Sinopsi: Michael veu com creix la seva ràbia davant les excessives mostres de dol dels seus familiars i les paraules benintencionades dels buròcrates de l’exèrcit.

La seva dona, sedada, descansa. Mentrestant, Michael es submergeix en una espiral d’ira per experimentar un d’aquests girs insondables de la vida, a l’altura de les surrealistes experiències del seu fill mentre realitzava el servei militar.

TRAILER

 

HÉROES EN EL INFIERNO

Direcció: Joseph Kosinski

Actors / Actrius: Josh Brolin, Miles Teller, Jeff Bridges, James Badge Dale, Taylor Kitsch, Jennifer Connelly, Andie MacDowell, Scott Haze, Ben Hardy, Alex Russel, Michael Love Toliver, Sam Quinn, Ryan Jason Cook, Isaac London, Brandon Bunch

Data d’estrena: 2 de març 2018

Gènere: Acció / Drama

Sinopsi: No importa al que t’enfrontis … importa a qui tens al teu costat. “Herois a l’infern”, basada en fets reals, és l’heroica història dels coneguts com “Granite Mountain Hotshots”, un grup de bombers locals d’Arizona que es van convertir en una de les brigades d’elit de la nació. Mentre la majoria es van allunyar del perill, ells van córrer cap a ell, arriscant tot per salvar un poble d’un foc incontrolat que passaria a la història.

TRAILER